David Kilting Qasem

Studentermedhjælper, bygningskonstruktør
Telefon: +45 2012 1001
E-mail: dq@plan1.dk

I forbindelse med Davids igangværende uddannelse til bygningskonstruktør, havde han været på erhvervsbesøg hos Plan1, hvor han mente at han ville passe godt ind – og det er resten af os enige i. Han fungerer i øjeblikket som studentermedarbejder mens han færdiggør sin uddannelse, hvorefter han fortsætter hos Plan1 som bygningskonstruktør.

I kraft af at David er tidligere udlært maler, har han et godt øje for detaljen og går op i at levere et produkt af høj kvalitet. Han har gennemført både sikkerhedskursus og arbejdsmiljøkursus, og har derfor også et stort fokus på de interne processer på en byggeplads, såvel som at sikre en god dialog blandt alle parter involveret. Han har desuden arbejdet som selvstændig med blandt andet renovering, og har derfor en bred vifte af kompetencer, han kan trække på.

David bor med sin kone og to børn i Kastrup, hvor der tit bliver spillet fodbold i baghaven. Derudover elsker David at rejse og drømmer om en tur til Costa Rica, hvor papegøjerne flyver frit og der er gode muligheder for at dykke.

App Screenshot