Kathrine

Kathrine er arkitekt. Hun har et fokus på at udnytte det arkitektoniske potentiale i kombination med brugerens behov, og skabe gode løsninger både i det overordnede koncept og ned til løsningen af detaljen.

Hun sætter en ære i at lave smukke funktionelle løsninger, som holder i mange år.

Med interesse i det kunstneriske og tidligere arbejdet i krydsfeltet mellem kunst, arkitektur og design har Kathrine også særlige kompetencer inden for indretning og rumlig organisering.

Spidskompetencer

- Koncept- og ideudvikling

- Skitsering

- Indretning

Erfaring

Kathrine er arkitekt med speciale i Kulturarv, Transformation og Restaurering, og har derfor særlig forståelse for bearbejdningen af eksisterende arkitektur. Kombineret med hendes erfaring inden for indretning og med en kunstnerisk  baggrund, giver dette erfaring med løsninger, i mange skalaer og til det specifikke behov. Kombineret med hendes erfaring inden for indretning og med en kunstnerisk  baggrund, giver dette erfaring med løsninger, i mange skalaer og til det specifikke behov


Uddannelse og kurser

- Arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Kandidat fra Kulturarv, Transformation og Restaurering.