Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource

Plan1 har gennemgået en spændende udvikling de seneste år, og 2022 er ingen undtagelse. Det gælder i organisationen, men også i medarbejderstaben.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. For os er god off-boarding mindst lige så vigtig som god on-boarding. Det er vigtigt for os som virksomhed, at vores medarbejdere trives og rykker sig, personligt såvel som fagligt. Nogle gange betyder det, at man flytter sig fysisk. Sidstnævnte betyder plads til nye ressourcer, nye ideer og nye muligheder, ikke kun for de nytilkomne, men i særdeleshed også for virksomheden.

Arkitekt og afdelingsleder for vores projekteringsafdeling, Marie Tissot Skafte, har valgt at opsige sin stilling. Marie har været en del af Plan1 i næsten 11 år, og hun har spillet en stor rolle. Marie har stærke kompetencer indenfor idéudvikling, projektledelse og ledelse. Hun ønsker at bevæge sig imod opgaver af mere strategisk og æstetisk art. Hun er åben for henvendelser, og vi sender vores varmeste anbefalinger videre til hendes kommende arbejdsgiver.

I vores byggeledelsesafdeling vil afdelingsleder, Adem Akgül, fra 1. september overgå til at være konsulent for Plan1. Adem har også været en del af Plan1 i mange år, og har ligeledes spillet en central rolle. Vi er glade for, at vi fortsat har fornøjelsen af at arbejde sammen med ham på nogle af vores projekter.

Afløsere for de to afdelingsledere er fundet, og samtidig har vi oprettet en ny ingeniørafdeling med fokus på teknik og VVS. Her skal lyde en stor og varm velkomst til Søren Lynge Johansen

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email