Bygherrerådgivning

Når Plan1 Cobblestone Architects leverer bygherrerådgivning, er det med stor tværfaglighed og over 30 år i branchen.

Vores kompetencer knytter sig til både ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører. Vi skræddersyer løsningerne til alle faser af byggeriet. Fra de tidlige projektfaser frem til fem års gennemgang.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor bygherrerådgivning, både i forhold til professionelle og private bygherrer. 

Uanset om dit projekt er igangværende eller planlagt, kan vi bistå med bygherresparring, strategi, processtyring, kontrahering og tilsyn. 

Alsidig bygherrerådgivning i forbindelse med hoved- og totalentrepriser

Bygherresparring, strategier, processtyring, kontrahering, tilsyn og opfølgning, er bare nogle af de tiltag, vi kan tilbyde.  Vi gør det med stærkt definerede projektmodeller som bliver skræddersyet til jeres specifikke projekt. 

Vi har altid fokus på den gode kommunikation. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for at I som bygherrer, har tillid til os som jeres rådgivere. Vi skal være i løbende dialog, og vi sørger for, at I hele tiden ved, hvor vi er i processen. 

I over 30 år har vi hjulpet både private og professionelle bygherrer i små og store projekter. Vores udgangspunkt er altid i den enkeltes kundes ønsker og behov. 

Ved bygherrerådgivning kan vi også være behjælpelige med:

Er du i tvivl om, hvorvidt bygherrerådgivning er det rette for dig, tager vi gerne en uforpligtende snak om det pågældende projekt.