Kontorindretning - Valby

I 2020 udvidede Cobblestone. Med en ny fjerde sal, gik de fra 1.200 til 1.800 kontorkvadratmetre.  Cobblestone drømte om innovative omgivelser der skulle forhøje både arbejdsglæde og kreativitet hos medarbejderene. Vores arkitekter stod bag design og indretning af det nye kontormiljø.

Inspireret af bl.a Signal Bench Mark og WeWork, gjorde vi op med den traditionelle kontorplads og arbejdede i stedet med aktivitetsbaseret indretning.

Vi ville gerne skabe et rum der indbød til vidensdeling. Et sted hvor medarbejderne har albuerum og frihed til at bruge omgivelserne som det har lyst til, på dagen.

Eksempelvis, er kontoret udstyret med et whiteboardhjørne til brainstorm og et bordtennisbord til projekt- og gruppearbejde (eller leg). Man kan sidde med sin lap top i de bløde sofaer eller i caféen. Har man brug for ro til fordybelse, kan man booke en plads i stilleområdet, eller sætte sig ind i en af de lydisolerede telefonbokse.

48 af medarbejderne har en flexplads med en stationær computerskærm, mens der er 40 åbne pladser. De pladser kan medarbejderen booke sig ind på via en app.

Ved gennemførelsen af kontorindretningen for Cobblestone A/S varetog vi følgende opgaver:

  • Arkitektonisk analyse af eksisterende forhold
  • Analyse af logistik og brugeradfærd
  • Kontoropmåling og fotoregistrering
  • Indhentning af tegningsmateriale
  • Granskning af lovkrav for ejendommen
  • Skitsering og ideudvikling
  • Forslag til møblering og farveskala

Del projektet:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email