Henrik Klinge bliver en del af Plan1 Cobblestone Architects

Den erfarne rådgiver i bygge- og ejendomsbranchen, Henrik Klinge, skal bl.a. udvikle virksomhedens kommercielle netværk og rådgivningskompetencer.

Henrik Klinge, der måske er bedst kendt for sin mangeårige karriere som topfigur ad to omgange hos ingeniørvirksomheden Alectia og derudover direktør både hos KUBEN BYG, NIRAS og Orbicon, er fremover en del af Plan1 Cobblestone Architects.

Her skal han hjælpe med at udvikle virksomhedens kommercielle netværk inden for bygherrerådgivning og opbygge rådgivningskompetencerne rettet mod de professionelle bygherrer. I forhold til rådgivning af bygherrer indgår Henrik Klinge i et solidt team sammen med markedschef for bygherrerådgivning, Kasper B.B. Rasmussen. 

Bygge bro til nye kunder
– Jeg glæder mig meget over at få mulighed for at arbejde med Plan1’s dedikerede medarbejdere og partnere. De vil skabe resultater – det samme vil jeg. 

– Efter mange spændende år i bygge- og anlægsbranchen får jeg mulighed for at videregive mine kolleger noget af al den erfaring, som jeg har opbygget gennem årene. Branchen er stadig i stor udstrækning netværksbaseret. Set i det lys vil det være naturligt, at jeg hjælper med at bygge bro til nye kunder, siger Henrik Klinge.

Rådgiver med værktøjskassen i orden
Henrik Klinge har de seneste to år ernæret sig som selvstændig bygherrerådgiver med særligt fokus på kontraktvilkår. Han er oprindelig ingeniøruddannet fra Danmarks Tekniske Universitet og har efterfølgende suppleret med handels- og ledelsesuddannelse i strategi og innovation fra Copenhagen Business School og INSEAD. 

Herudover er han en fagligt anerkendt person i branchen, der kender sin metier, fortæller adm. direktør hos Plan1 Cobblestone Architects, Jesper-Max Larsen:

– Henrik Klinge er en dygtig bygherrerådgiver og har en ligefrem facon, han går ganske enkelt ind i folk med træsko på. Han er kendt som en erfaren leder og har gennem årene arbejdet på store, komplekse projekter, senest som byggeherrerådgiver på PFA’s Redmolen, Novo Nordisks nye hovedkvarter og DOK1 i Aarhus. Han kender hver en krinkelkrog af byggebranchen og de centrale beslutningstagere i det offentlige og ude hos de private udviklere. Det er kombinationen af disse kompetencer, som gør ham rigtig interessant at have med.

– Jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en profil som Henrik. Det understreger den gode udvikling, vi har haft i 2019, og at vi fortsætter i samme spor. Udover at anvende Henriks ressourcer vil vi i de kommende måneder foretage flere ansættelser for at følge med kundernes efterspørgsel. Vi oplever rigtig positiv respons på vores arkitekt- og byggerådgivning, som tager afsæt i bæredygtighed og proptech, og lader ejendommen danne rammen om det gode liv, siger Jesper-Max Larsen. 

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email