Plan1 Cobblestone Architects får to yngre partnere

Arkitektfirmaet Plan1, der er en del af Cobblestone-koncernen, gennemfører et generationsskifte. Det skal give fornyet energi til at rådgive virksomhedens kunder og skærpe den bæredygtige profil.

Plan1 Cobblestone Architects udnævnte i marts Jesper-Max Larsen til ny adm. direktør. I forlængelse heraf justerer virksomheden nu også på sin partnerstruktur for at understøtte nye strategiske tiltag og positionen i markedet.

Virksomheden vil blive endnu dygtigere til at yde en langsigtet, kundeorienteret rådgivning i tråd med resten af koncernen, der bl.a. tæller Danmarks tredjestørste ejendomsforvalter, Cobblestone Property Management.

Bred bygherrerådgivning
Ind i partnerkredsen træder arkitekt, Nicolaj W. Sevel, og bygningskonstruktør, Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, begge 33 år, der afløser de to arkitekter, Henrik Suhr og Troels Lergaard.

– Vi vil gerne have mere fokus på den brede rådgivning til de professionelle bygherrer, som koncernen i forvejen servicerer, og det langsigtede forhold til bygherren. Det kan vi som en del af Cobblestone-koncernen, hvilket gør os unikke. Det er bl.a. det, jeg glæder mig til at arbejde videre med, siger Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, fungerende markedschef for bygherrerådgivning hos Plan1 Cobblestone Architects.

– Samtidig vil vi fokusere mere på at rådgive inden for bæredygtighed. Den grønne omstilling er kommet for at blive, og verdensmålene og DGNB-certificeringer er centrale konkurrenceparametre i bygge- og ejendomsbranchen. Vi vil herudfra skabe flere strategiske samarbejder på tværs af branchen og sammen løfte den bæredygtige udvikling, uddyber Nicolaj Sevel, markedschef for byggeri.

Plan1 Cobblestone Architects’ arbejder bl.a. med renoveringer, transformation af eksisterende bygninger samt restaurering og bæredygtighed. I mere end 30 år har firmaet især rådgivet boligforeninger. Selvom dette stadig udgør en del af ordrebogen, er andelen af mere traditionelle arkitekturopgaver markant større i dag end for bare fem år siden og stigende.

Nye idéer og ambitioner 
Ifølge bestyrelsesformand, Martin Yde, hersker der ingen tvivl om, at de nye partnere, og tilførslen af nyt blod, også vil gavne tilgangen af disse opgaver:

– Nicolaj Sevel og Kasper Rasmussen tilfører bestyrelsen og virksomheden en fornyet energi samt en masse nye idéer. De er mennesker med stærke holdninger, ambitioner og en klar retning. Det bibringer os et nyt drive og en målrettethed i vores rådgivning, som hele koncernen og vores kunder kommer til at profitere af, siger Martin Yde.

Tak til tidligere partnere
– Jeg vil samtidig gerne takke Henrik Suhr og Troels Lergaard for deres dygtige partnerskab, og fordi de gennem en generation har skabt stor værdi for virksomheden. Heldigvis fortsætter de hos os, hvilket betyder, at vi stadig kan trække på deres store erfaring og kompetencer, tilføjer han.

For mere information, kontakt venligst:
Bestyrelsesformand, Martin Yde, mobilnummer: 4017 5470

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email