Vil du med til gå-hjem-møde om Renovering og Drifts- og Vedligeholdelsesplaner?

Plan1 og Cobblestone A/S inviterer til endnu et gå-hjem-møde, denne gang er emnet ‘Renovering og Drifts- og Vedligeholdelsesplaner’ – vil du med?

🗓️ Dato: 21. november 2023

🕔 Tid: 17.00 – 19.00

📍 Sted: Valby

Foreninger står ofte over for komplekse økonomiske opgaver, især når det kommer til vedligeholdelse og renovering af ejendommen. Vil du have et klart overblik over udgifter og potentielle besparelser? Planlægning spiller en nøglerolle for at undgå uforudsete ekstraomkostninger.

På vores gå-hjem-møde om ‘Renovering og Drifts- og Vedligeholdelsesplaner,’ præsenterer vi dig for værktøjet ‘Driftsplaner,’ som giver bestyrelser og styregrupper den nødvendige indsigt i ejendommens driftsbudgetter og vedligeholdelsesbehov. Vi vil demonstrere, hvordan du kan arbejde med vedligeholdelsesplanerne i praksis og guide dig gennem de forskellige faser af et renoveringsprojekt med ekspertise fra Cobblestones rådgivningsafdeling.

Programmet er som følger:

– Introduktion til Plan1 og Cobblestone

– Indblik i ”Driftsplaner” og brugen heraf

– Gennemførelse af et renoveringsprojekt

– Spørgsmål og opsummering

– Netværk og forplejning

Arrangementet er skræddersyet til bestyrelsesmedlemmer, der søger inspiration og viden, samt dem, der har brug for vejledning som bygherre. Deltagelsen er gratis, det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på linket herunder! Efter arrangementet serverer vi en let forplejning og der vil være mulighed for at netværke.

Du tilmelder dig på linket her 

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email